Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

NELOČLJIVO POVEZANI!

V letošnjem letu bo kampanja Bodi odličnjak poleg tematske usmeritve na diabetes s krvnim sladkorjem in srčno žilnimi boleznimi dodala še en tarčni organ, ki ga diabetes nepovratno prizadene, ledvice. Te tri konstantne v življenju diabetika so tako povezane in medsebojno odvisne, da bomo novi etapi kampanje nadeli ime NELOČLJIVO POVEZANI.

Za dosego ciljev, ki so skladni z novim akcijskim programom obvladovanja diabetesa 2025-2030 bomo uporabili učinkovite in preizkušene načine komuniciranja z javnostmi ter dodali še nekaj novih.
Zavedamo se, da lahko takšne uspehe dosegamo samo z odlično podporo naših partnerjev:

Ministrstva RS za zdravje, družb Boehringer Ingelheim, Europlakat, Abbott Laboratories, Zavarovalnice Triglav, Javnega zavoda Lekarne Ljubljana, Petrola d.d., Media busa, Slovenskih železnic, športnih klubov in medijev javnega obveščanja.

 

Galerija

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.