Priporoči stran prijatelju

 
 
 

Revija Dita

Revija Dita

Spoštovani!

Diabetes je vodilni vzrok slepote, odpovedi ledvic in amputacij v razvitem svetu ter velik dejavnik tveganja za srčni infarkt in možgansko kap. Število ljudi z diabetesom se je iz leta v leto povečuje tudi v Sloveniji. Diagnozo diabetesa ima 125.000 ljudi, ocenjuje pa se, da je skupno število obolelih vsaj 200.000, saj mnogi živijo s to boleznijo, ne da bi vedeli zanjo.
Revija DITA  (od 1995) je poljudno strokovni dvomesečnik, ki prinaša aktualne, strokovne in poučne vsebine o zdravljenju in preprečevanju diabetesa. Priljubljene so svetovalne rubrike (Pri diabetologu), teme o zdravi prehrani in prispevki bolnikov. Sodelavci revije so specialisti različnih medicinskih področij ter drugi strokovnjaki.
Med naročniki revije so poleg bolnikov številne zdravstvene ustanove, lekarne, knjižnice, domovi upokojencev, zdravilišča itd. Vabimo vas, da se naročnikom revije Dita pridružite tudi vi.

Letna naročnina  znaša 18 € z vključeno poštnino.

Naročilo revije 

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.