Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
Razvrsti po:
 
 • Št. komentarjev 0

  16.04.2021

  Vdihni življenje s polnimi pljuči!

  O dihanju smo že lahko prebrali kakšno knjigo, nekaj povsem novega pa je ruska dihalna telovadba, za katero Slovence navdušuje pevka mezzosopranistka, igralka in voditeljica Manca Izmajlova.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  100 let inzulina

  Mineva 100 let od odkritja inzulina. Kako se je vse skupaj sploh začelo?
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  5 najpogostejših razlogov za pomanjkanje energije in kako jih premagati

  Vas pogosto muči pomanjkanje energije? Utrujenost? Pomembno je, da za pomanjkanje energije poiščemo vzrok.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Velikonočna pojedina. Zdrava ali nezdrava?

  Za velikonočne praznike navadno obložimo mizo z dobrotami, kot so pirhi, hren, šunka, velikonočni kruh in seveda potica. Omenjene dobrote pravzaprav niso tako škodljive za zdravje, kot si mislimo. Skrivnost pa je seveda v količini in raznovrstnosti.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Je dodajanje vitamina D potrebno?

  S pojavom novega korona virusa so strokovnjaki začeli opozarjati na velik pomen vitamina D pri krepitvi obrambnega sistema telesa in s tem boljšo zaščito pred boleznijo covid. Tako ne čudi, da se je v zadnjem času pojavilo več ponudnikov vitamina D v obliki prehranskega dopolnila. Pa je uživanje vitamina D s prehranskimi dopolnili res nujno?
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Prazniki in polna miza sladic. Ali lahko vzamem en kos?

  O uživanju sladic med prazniki - sladkorni bolniki lahko v prehrano vključijo majhne količine sladic, vendar se pri tem priporoča štetje ogljikovih hidratov.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 1

  Korona virus, cepljenje in inzulin

  Na nas se je obrnila bralka revije Dita, ki jo je zanimalo kako deluje novo cepivo proti covidu 19 v kombinaciji z inzulinom.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Pesin sok - zdrav začetek dneva

  Sok rdeče pese vsebuje veliko antioksidantov, ki nam pomagajo odstraniti strupe iz telesa. Znižuje tudi krvni tlak in količino slabega holesterola, varuje pred osteoporozo, pomaga pri artritisu, priporoča se ga pa tudi pri težavah s slabokrvnostjo.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Ste že videli naš avtobus?

  Bliža se svetovni dan diabetesa 14. november in tako že od danes po ljubljanskih ulicah vozi mestni avtobus s kreativo nacionalne kampanje Bodi odličnjak.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Odlična bučna juha

  Ta odlična juha z nadihom dolge njive v megličastem oktobrskem jutru vsebuje le zmerno količino ogljikovih hidratov na porcijo in je zato krvnemu sladkorju prijazen začetek domačega kosila.
  Več o ...
   
 
Prvi12345ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.