Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Kar 22 milimolov in brez diagnoze!

Na zelo dobro obiskani diabetes info točki kampanje BODI ODLIČNJAK! je številčna ekipa opravila preko 200 brezplačnih meritev sladkorja v krvi in razdelila ogromno izobraževalnega gradiva. Več osebam smo ugotovili krvni sladkor višji od 9 mmol/l več kot 3 višji od 11 mmol/l. Najvišji krvni sladkor včeraj izmerjen je bil 22,5 mmol/l, vsi brez diagnoze ali vedenja, da imajo težave z povišanim krvnim sladkorjem.
Za boljše zdravje zob so poskrbeli s podjetja Flegis, ki je med obiskovalce delilo različne izdelke linije CURAPROX ter svetovalo o pravilni uporabi.
Veseli smo bili tudi obiska gospoda župana Zorana Jankovića, Mestna občina Ljubljana, ki tradicionalno podpre ta dogodek in omogoči postavitev info točke, za kar se mu seveda iskreno zahvaljujemo!

14. november je mimo, skrb za vaše zdravje pa naj ostane skozi leto!

 

Galerija

 

Komentarji

 • Pinske

  17.11.2022

  Citiraj
   
  Ponujamo osebna posojila za vse, ki potrebujejo denar, kontaktirajte nas in izkoristite osebno posojilo po poštenih in konkurenčnih cenah. Oddajte svojo zahtevo zdaj in takoj prejmite dokončen odgovor!
  Elektronski naslov: posojiladenarja.kredit@gmail.com; WhatsApp: +33756754855 ali telefon: +33756754855
  http://posojilodenarjakredit.wpweb.fr/
 • Pinske

  17.11.2022

  Citiraj
   
  Za vse tiste, ki potrebujejo denar, stik z nami pomeni pridobitev osebnega posojila po poštenih in konkurenčnih cenah. Oddajte povpraševanje in prejmite takojšen dokončen odgovor!
  E-naslov: posojiladenarja.kredit@gmail.com ; WhatsApp : +33756754855 ali Telefon : +33756754855
  http://posojilodenarjakredit.wpweb.fr/
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.