Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Obeležili svetovni dan diabetesa

Sodobna diabetologija in preventivna kardiologija si v svetu in pri nas podajata roko, kajti nova spoznanja ne puščajo nobenega dvoma: diabetes je velik dejavnik tveganja za srčno žilne bolezni. Skupni cilj je zajeziti umrljivost diabetikov, ki se jim življenje največkrat predčasno konča zaradi srčnega infarkta ali možganske kapi.
Na izjemno ogroženost diabetikov s srčno žilnimi boleznimi v kampanji Bodi odličnjak letos opozarjamo z geslom "Pri diabetesu misli tudi na srce" in to smo številnim obiskovalcem in mimoidočim sporočili tudi na Prešernovem trgu.

Poleg meritev sladkorja, ki jih je izvedlo podjetje Med Trust- Wellion, smo razdelili skoraj 1000 izvodov publikacije Diabetes in ostalih izobraževalnih gradiv o diabetesu.

O svetovnem dnevu diabets in kampanji Bodi odličnjak so poročali tudi v Dnevniku Televizije Slovenija:

 

Galerija

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.