Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Ob svetovnem dnevu diabetesa se dobimo na Prešernovem trgu!

Lansko leto je bila diabetes INFO točka ob svetovnem dnevu diabetesa na Prešernovem trgu postavljena prvič. Krvni sladkor smo izmerili več kot 300 osebam in odzivi so bili izjemni. Prišli so domačini, naključni mimoidoči, pa tudi turisti. 

Kot veste letos osrednja tema kampanje Bodi odličnjak nevarnost in pogostost srčno žilnih zapletov pri diabetesu na kar opozarjamo z geslom "Pri diabetesu misli tudi na srce", ki ga sedaj pozna že veliko Slovenk in Slovencev in zato smo se letos odločili da s pomočjo podjetja Wellion organiziramo tudi brezplačne meritve holesterola v krvi, ki je sopotnik srčno žilnih bolezni in diabetesa in ga je potrebno čim prej odkriti. 

Obiskovalci bodo prejeli tudi svoj izvod brezplačne strokovne publikacije Diabetes in ostala izobraževalna gradiva o diabetesu, posvetovali pa se bodo lahko tudi o zdravi prehrani in zdravem življenjskem slogu. 

Vabljeni torej 14. novembra od 9. do 15. ure na diabetes INFO točko, ki bo postavljena neposredno zraven spomenika našega največjega pesnika.

ML

 

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.