Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Imate star merilnik? SODELUJTE!

Je že dolgo, odkar imate diagnozo diabetes? Ste bili morda celo med prvimi bolniki, ki so pred četrt stoletja dobili merilnik krvnega sladkorja v domačo uporabo?

Če je tako, je morda čas, da se od merilnika, na katerem se nabira prah, poslovite in ga donirate za razstavo merilnikov krvnega sladkorja, ki jo ob 25- letnici samokontrole diabetesa pripravlja Zavod Diabetes. Veseli bomo, če nam boste merilnik osebno prinesli na naš sedež: Dolenjska cesta 22, Ljubljana in nam ob tem tudi zaupali, kakšni so vaši spomini na ta merilnik, kako vam je pomagal pri obvladovanju diabetesa in kakšno je bilo sploh zdravljenje pred četrt stoletja.  

Lahko pa nam seveda svoj prvi, oz. odsluženi merilnik tudi pošljete na naslov:

Zavod DIABETES

Dolenjska cesta 22

1000 Ljubljana

Zraven priložite svoj pismeni komentar, zgodbico ali spomin na aparatek, ki vam je morda podaljšal življenje. Seznam vseh donatorjev starih, odsluženih merilnikov bomo objavili v eni od naslednjih številk Dite. Merilniki bodo prikazani na prvi tovrstni razstavi, ki jo v okviru sejma sodobne medicine MEDICAL, 6. - 8- april 2017, pripravlja Zavod Diabetes.

Za oddajo merilnika nas lahko pokličete tudi na telefon 01/ 542 5004 ali pišete na info@diabetes.si.

 Vaše sodelovanje nam veliko pomeni.

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.