Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Zabijmo diabetesu gol!

V tokratnem obračunu bosta poskušala račune poravnati že »lanskoletna tekmeca« iz uspešno izvedene premiere v ljubljanskih Stožicah, slovenska DIA nogometna reprezentanca in ekipa Odličnjakov (znani Slovenci). Tako kot ne bo letos, tudi lani rezultat ni bil v ospredju, toda zanimivo in napeto je bilo do konca. Pero Lovšin je v zadnjih minutah zadel za 6:6 nato pa v izdihljajih tekme še trener DIA reprezentance Simon Rošič za zmago 6:7.

Slovenska nogometna DIA reprezentanca je sicer letos na evropskem prvenstvu v BIH dosegla svoj največji uspeh doslej, kar 5. mesto in tako uspešno gradi temelje za naskok na sam evropski vrh. Ekipa Odličnjakov, ki je ime dobila po nacionalni kampanji proti diabetesu Bodi odličnjak! se predstavlja drugič in tudi tokrat so v njenih vrstah zveneča imena: Miha Guštin-Gušti, Pero Lovšin, Omar Naber, Andrej Komac, Matej Rožič Mavrič, Miran Rudan, Vili Resnik... vodil pa jo bo nihče drug kot legendarni trener Pavel Pinni. 

Zanimiva nasprotnika sta vsekakor zagotovilo, da bo pred nami lepa športna prireditev, ki bo svetovni dan diabetesa obeležila v športno-rekreativnem smislu, ki je eden od temeljev zdravega življenjskega sloga in sopotnik boja proti diabetesu,
Vsa zbrana sredstva od prostovoljnih prispevkov in donacij bodo namenjena projektu Botrstvo (diabetiki) v Sloveniji.
Dogodek ZABIJMO DIABETESU GOL! se bo odvil 17. novembra v Športnem parku v Novi Gorici (dvorana Balon), z začetkom tekme ob 18 00. 

 

Galerija

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.