Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Probiotiki, prebiotiki in vitamini B kompleksa

Probiotiki, prebiotiki in vitamini B kompleksa

Yogermina vsebuje največjo koncentracijo 5 različnih sevov probiotičnih bakterij, ki uravnotežijo »koristno« črevesno floro, zraven pa še prebiotike in vitamine B kompleksa, še posebej B6 in B12, ki sodelujeta pri delovanju imunskega sistema  ter niacin in B5, ki prispevata k normalnemu stanju kože. 

Yogermino  lahko  uživajo  zdravi  ljudje,  pa  tudi  vsi  tisti

• ki  imajo  prebavne  motnje,  težave s  kožo

• oslabljen  imunski  sistem                                                                                                                 OGLASNO SPOROČILO

• ki  se  zdravijo  z  antibiotiki

• ob  hujšanju,  stresu,  sončenju  in  na  potovanju

Yogermina  NE vsebuje GSO, kvasovk, laktoze, glutena, niti alergenov, zato jo lahko uživajo tudi ljudje, ki imajo alergije in laktozno ali glutensko intoleranco. Je prijetnega  okusa , Yogermina za odrasle ima prijeten okus po amarenah – to je višnjah in mandljih, Yogermina JUNIOR za otroke stare od 6 mesecev do 12 let, ima prijeten okus po jagodah – otrokom je takoj všeč. Koristna je med in po  zdravljenju z antibiotiki - ker antibiotiki poleg bolezenskih bakterij uničujejo tudi koristne bakterije v črevesju, pri zaprtju na potovanju – ko nismo v svojem okolju ali zaradi drugačne hrane, pri zastrupitvah doma in na počitnicah – takoj nadomesti koristne bakterije, kadar imamo oslabljeno odpornost, tudi zaradi stresa.

NI  zdravilo, ampak je naravna pomoč pri uravnavanju črevesnega ravnovesja, ki skrbi za našo prebavo, imunski odziv in stanje kože.  Na voljo je v lekarnah, prodajalnah Sanolabor in Sanatura v podhodu Maximarketa, ter na www.lekarnar.com.

Za vso družino, otroke, starše, dedke in babice!    Preizkusite Yogermino že danes!

              

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.