Ne prezriteVsi zapisi

 
 
 
 

Vsi članki

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Sladkorni blues

Združite sobotni obisk Maximarketa z ogledom filma Sladkorni blues v Cankarjevem domu, pred tem pa si v Maxijevi pasaži na diabetes info točki izmerite še krvni sladkor in vzemite svoj izvod strokovne publikacije Spremenimo diabetes + za malico izdelki Enemon.
Sladkorni blues je film o materinem boju proti mednarodni korporativni verigi proizvajalcev hrane, ki zadnjega pol stoletja zastruplja svetovno prebivalstvo. Ko so zdravniki noseči režiserki diagnosticirali diabetes, je ugotovila, da se sladki hrani preprosto ne more izogniti, saj je sladkor povsod, celo v izdelkih, v katerih naj ga ne bi bilo. Za svojo družino je začela radikalno spreminjati prehranjevalne navade, obenem pa se je lotila dokumentarca...

Po projekciji 14. 3. pogovor z dr. Marjanom Simčičem, prof. na Biotehniški fakulteti in strokovnjakom z mednarodnimi izkušnjami s področja prehrane.

Nakup vstopnice

 

Komentarji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.