Novi ambasador kampanje je Jure Balažič! 2013

Članki

01.08.2013

Dragi prijatelji in podporniki kampanje Bodi odličnjak!

Z velikim zadovoljstvom vam sporočamo, da je kampanja Bodi odličnjak! dobila novega ambasadorja odličnjaka, košarkarskega reprezentanta Jureta Balažiča!
Jure je pred 14 leti začel nenadzorovano hujšati, slabeti in kaj kmalu bi se lahko njegova košarkarska pot končala, saj je bila ob sprejemu na kliniko pri krvnem sladkorju 44 mmol/l  postavljena doživljenjska diagnoza: diabetes tip 1.  Odlični zdravstveni oskrbi in izjemni fizični kondiciji se ima zahvaliti za optimalno okrevanje in nemoteno nadaljevanje športne kariere vrhunskega športnika.  
Jure se je v teh letih naučil spopadati z diabetesom na tako visoki ravni, kakršne so njegove igre v turškem Tofašu in v slovenski reprezentanci. Svojo zgodbo bo ravno v času, ko Slovenija organizira evropsko prvenstvo v košarki  prvič  razkril javnosti kot ambasador kampanje Bodi odličnjak! in verjamemo, da bo postavil zgled, ki mu gre slediti.

Jure pravi: » Vem, da je veliko diabetikov prestrašenih in ne vedo,  kako se spopasti z boleznijo, negotovi pa so tudi,  kako jih bo sprejela okolica, zato moram povedati svojo zgodbo.«

Lep pozdrav!

Vodja organizacijskega odbora kampanje

DARJA LOVŠIN

 

 

Galerija

 

Komentarji

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.