Čarobna jesen v Arboretumu z diabetes INFO točko

Dogodek Čarobna jesen je namenejna zdravemu aktivnemu življenje po 50. letu, izobraževanje, popestritvi vsakdana, druženju, zabavi in sprostitvi.

Na diabetes INFO točki bomo izvajali meritve sladkorja (brezplačno) in holesterola v krvi, prejeli boste pa tudi veliko brezplačnega gradiva o diabetesu.  Premierno pa bo certificirana reiki mojstrica izvajala posvete glede zdravljenja z univerzalno življensko energijo ter svetovala glede energentske oskrbe telesa.

Dogajanje ter številne aktivnosti bodo razdeljeni na več tematskih področij:

  • Pester zabavni program spriznanimi in uveljavljenimi nastopajočimi bo (po)skrbel za glasbo, zabavo, petje in ples.
  • Kotiček zdravja ponuja nasvete in izdelke za boljše zdravje in počutje, lepši videz ter vse za kvalitetno, uravnoteženo in zdravo življenje.
  • Kulinarični kotiček je pravljična dežela gurmanskega užitka za vse, ki uživajo v kulinaričnih dobrotah. Kotiček, kjer se brbončice prepustijo užitku…
  • Vrtnarski kotiček je namenjen tako popolnim začetnikom kot strastnim vrtnarskim gurujem z njivami in nasadi. Vsi ljubitelji vrtnarjenja bodo tu našli nekaj zase.
  • Izobraževalni kotiček skriva v sebi zanimiva predavanja, delavnice, demonstracije in predstavitve na različne teme. Za učenje nikoli ni prepozno!
  • Športni kotiček, bogat z namigi za sprostitev in/ali rekreacijo, kar vabi, da se(z)migamo!

 

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.